Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia wekelijks een leestip.

- Beldaran [12-06-2015]

De voor deze week uitgekozen thriller, leest lekker vlot weg, is uitermate spannend met goeie cliffhangers, en een sympathieke heldin, Emily Wess.

‘De Verborgen Bibliotheek’ – A.M. Dean - 2013

Professor Holmstrand wordt neergeschoten in zijn kantoor. Met zijn laatste krachten scheurt hij drie pagina s uit een boek en weet ze te verbranden. De volgende dag ontvangt professor Emily Wess een brief van haar oude mentor Holmstrand met daarin een reeks cryptische aanwijzingen voor de locatie van `De verborgen bibliotheek van Alexandrië . Hierin liggen documenten verborgen die degene die ze in handen krijgt, wereldmacht zullen verschaffen. Voor Emily dringt de tijd want ze is niet de enige die de locatie wil achterhalen. Ook een geheim en zeer invloedrijk genootschap heeft er belang bij de locatie van `De verborgen bibliotheek van Alexandrië en daarmee de kennis zo snel mogelijk te vinden. En daartoe zijn ze tot alles bereid.

‘De kogel die zijn long had doorboord bleef genesteld in zijn borst, maar de oude man voelde de pijn niet langer. Die was getransformeerd tot vastberadenheid, zelfs nu de randen van zijn gezichtsveld wazig begonnen te worden. Dat was te verwachten geweest. Arno Holmstrtand had geweten dat ze zouden komen – de gebeurtenissen van de afgelopen week hadden weinig ruimte gelaten voor twijfel.’

Zie ook http://www.amdean-books.com/main/
  

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ