Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [27-02-2015]

De thriller die deze week leestip is, weet de spanning erin te houden tot aan het eind. Het is een verhaal vol van wreedheid, verborgen agenda’s en meervoudig moord.

Het verhaal bestaat uit twee verhaallijnen: aan de ene kant is er een gezin dat getraumatiseerd is door een gruwelijke moord die vijftien jaar geleden plaatsvond. Ze wonen in een afgelegen huis, niet ver van de plek waar twee tieners op gruwelijke wijze werden afgeslacht. Vader Oliver Anchor-Ferrers, moeder Matilda en dochter Lucia zijn net in het huis aangekomen wanneer er aangebeld wordt: twee mysterieuze mannen beweren van de politie te zijn en komen hen waarschuwen. Het zou zomaar kunnen dat de moordenaar van de tienermoorden is vrijgekomen en het op hen gemunt heeft, delen ze mee.

‘Wolf’ – Mo Hayder - 2014

'Ik geloof, voor zover ik het kan horen, dat óf mijn dochter óf mijn vrouw net is aangevallen. Ik weet niet wat er nu gebeurt. Het huis is stil.' Veertien jaar geleden werden twee verliefde tieners meedogenloos vermoord in een verlaten bos. De dader bekende schuld en ging de gevangenis in. De herinneringen aan die moord spelen het gezin nu nog steeds parten. En in hun afgelegen huis op de heuvel keert de nachtmerrie terug...'

Zie ook http://www.mohayder.net/


  

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ