Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [24-01-2013]

Voor vandaag het slotverhaal van één van de populairste Fantasy series voor “jong” en “oud” ‘De geheimen van de onsterfelijk Nicolas Flamel´

´De Zieneres´ - Michael Scott - 2012

De tweeling vecht niet meer aan één kant. Nicolas Flamel is zo goed als dood. John Dee heeft het zwaard. En Danu Talis is nog niet gevallen. De toekomst van de mens staat op het spel. Hoe zal de legende tot een einde komen?

‘De kleine kristallen spiegel was eeuwenoud. Ouder dan de mensheid, uit de tijd vóór de Alouden, de Archonen en zelfs de Ouden die voor hen kwamen. Dit was een artefact van de Aardheren, dat was aangespoeld toen het eiland Danu Talis uit de bodem van de oerzee werd gereten. Millennialang had de spiegel aan een muur in een zijkamer van het paleis van de Zon op Danu Talis gehangen. Generaties van Grote Alouden en vervolgens Alouden die na hen kwamen, hadden zich het hoofd gebroken over de kleine rechthoek van kristal in de eenvoudige lijst die noch van hout, noch van metaal, noch van steen was. Hoewel het een spiegel leek, was er geen weerspiegeling in te zien. Het oppervlak toonde louter schaduwen, maar degenen die echt goed keken, beweerden een zweem van hun schedel te zien, de indruk van botten onder de huid. Soms – heel zelden – beweerde iemand een glimp op te vangen van verre landschappen, polaire ijskappen, weidse woestijnen of dampende oerwouden.

Zie ook http://www.dillonscott.com/  

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ