Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [23-12-2011]

Om optimaal van de voor vandaag gekozen Dark Fantasy roman te kunnen genieten, is het, ondanks, dat het om een zelfstandige (en vooralsnog laatste verhaal gaat), zeerwel aan te raden, om de eerder uitgebrachte romans in deze “reeks”: ‘Ritus’ , ‘Sanctum’, ‘Bloedportaal’, ‘Kinderen van Judas’ en ‘Judaszoon’ eerst te lezen, en in de hier vermelde volgorde.

Judasdochter’ – Markus Heitz – 2011

‘Ik heb gehoord dat doodvriezen vet aangenaam is. Is dat waar?’ Zuster Hildegard, die juist op dat moment Emma Karkows températuur opnam, kromp ineen van schrik toen ze de vriendelijke meisjesstem achter zich hoorde. Ze keek over haar schouder naar de deur van de ziekenkamer, waar de dochter van de comapatiënte op de drempel stond. Het zevenjarige meisje had haar handen in de zakken van haar donkergrijze sweatvest gestopt en keek haar afwachtend aan.
‘Nou ja, aangenaam is anders,’ antwoordde ze en keek weer naar voren op haar digitale klokje. Ze vond Elana een zeer eigenaardig kind, dat heel goed bij haar tante paste. Theresia Sarkorwitch werkte als zaalwacht in het ziekenhuis en kon met een opmerkelijke nauwkeurigheid voorspellen welke patiënt zou overlijden en welke niet. ‘Vergeleken met verbranden vast wel.’

Zie ook http://www.mahet.de/site/ 

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ