Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [08-05-2009]

Voor vandaag koos ik voor het derde boek uit ‘De Fantasiejagers’. De Fantsiejagers worden in dit deel niet alleen geconfronteerd met meervoudig moord, wraak, verraad in eigen kring, maar ook met liefde.

Angstdroom’- Mel Hartman - 2009

De droomwereld is ontzet wanneer ze geconfronteerd wordt met een nog nooit eerder voorgekomen gebeurtenis: één voor één worden er niet-menselijke bewoners op gruwelijke wijze om het leven gebracht! De Fantasiejagers staan voor een raadsel. Wie pleegt deze verschrikkelijke moorden? Welk motief ligt eraan ten grondslag? En wat heeft Ripper, "De Dood", ermee te maken? Wanneer de onthutsende waarheid aan het licht komt, volgt een bloedstollende race tegen de klok. Zullen de fantasiejagers erin slagen de moordenaar te ontmaskeren en de droomwereld en haar bewoners van een zekere ondergang te redden?

‘- Heb jij er toevallig iets mee te maken? Kate stuurde haar gedachten richting Ewok, haar hond, en keek haar met dichtgeknepen ogen aan. Er ontsnapte Ewok een zucht die té menselijk klonk, vond Kate, maar Ewok voelde zich dan ook meer mens dan hond of weerwolf. Het antwoord volgde eveneens telepathisch. - Waarmee? Uitgestrekt lag Ewok op de bank, haar zachtroze buikje naar het plafond gekeerd. Ze nam niet de moeite haar ogen te openen en Kate aan te kijken. - Met dat druilerige weer buiten, natuurlijk. Kate draaide het hoofd weg van haar luie viervoeter en keek mistroostig uit het raam. De lucht werd overheerst door een wolkendek dat het kleinste zonnestraaltje weerde alsof het een pest was. En te zien aan de inktzware, grauwe dreiging in de verte kon het elk moment gaan regenen. De wind beukte in op het raam alsof hij zich een weg naar binnen probeerde te slaan. De wezens die zich toch buiten waagden, liepen snel, vluchtend voor de natte Apocalyps. - Je weet toch dat ik geen invloed heb op het weer, daar zijn mijn één derde weerwolfgenen niet sterk genoeg voor. Ewok gromde daarbij diep, maar zacht, om aan te tonen dat Kates vraag wel heel erg dom was.’

Zie ook http://www.fantasiejagers.net/


 

Angstdroom / Mel Hartman

 

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ