Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [07-11-2008]

Voor vandaag een avonturenroman, een verhaal dat lekker vlot wegleest en bol staat van gewelddadige acties. Een verhaal dat je meeneemt van de Braziliaanse jungle tot de bergen van Tibet en van Manhattan tot de bodem van de Atlantische Oceaan: het is een opwindende, avontuurlijke rit van begin tot het explosieve einde.

'De Jacht op AtlantisAndy McDermott - 2008

Jaren na de dood van haar ouders tijdens een rampzalig verlopen expeditie denkt archeologe Nina Wilde eindelijk de locatie van het legendarische Atlantis te hebben gevonden. Als de excentrieke miljardair Kristian Frost haar zijn hulp aanbiedt, kan haar zoektocht beginnen. Samen met Kristians mooie dochter Kari en zijn ex-sas-bodyguard Eddie Chase begint Nina aan de gevaarlijke onderneming. Maar Giovanni Qobras, de leider van het geheime genootschap Selasphorus, heeft een eed gezworen om het dodelijke geheim in het hart van Atlantis voor altijd te bewaren.

?De Bentley maakte een scherpe bocht. Nina gleed over het gladde leer en knalde met haar hoofd tegen het portier. Boven haar zwaaide Starkman met het pistool en mikte op iets buiten de auto. Weer een botsing! Ditmaal kwam hij van opzij; de auto van twee ton slingerde heftig terwijl metaal knarsend indeukte. Door het raam zag Nina een ander voertuig, een grote zwarte stationcar. Starkman schoot. Nina gilde en sloeg haar handen tegen haar oren toen het raam uit elkaar knalde in een hagel van glinsterende scherfjes. De stationcar bleef meteen achter, met gierende banden. Wind sloeg door het kapotte raam. Nog twee schoten uit Starkmans pistool; het achterraam werd verbrijzeld en Nina kreeg de stukjes veiligheidsglas over zich heen. Auto?s claxonneerden boos en het geluid zakte al vlug achter hen weg terwijl de Bentley versnelde. De chauffeur vloekte en zwenkte opnieuw om iets te ontwijken, waardoor Nina weer teruggleed over de achterbank.?

http://www.andy-mcdermott.com/ 

  

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ