Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft in FantasyFan wekelijks een leestip.

- Beldaran [28-04-2004]

Een extraatje speciaal voor Brain, dit nav een �discussie� in het GB van D&D, in de hoop dat zijn kijk op de mens en zijn �verwoording� na het lezen van deze bundel weer wat positiever zal zijn�

Luxeproblemen� � Adriaan Jaeggi � 2004

Deze bundel werpt een verrassend nieuw licht op onze beschaving. AJ is een briljant maar onorthodox observator, die er steeds weer in slaagt de drijfveren van ons menselijk handelen bloot te leggen. In deze uitgebreide verzameling verhalen en columns behandelt hij onder meer: verdwenen en vergeten liefdes, afhaalpizza�s, de geilheidfactor van Libelle, vrienden die ouders worden, vrienden die gaan scheiden, mannen- en vrouwenzweet, de overbodigheid van Nederlandse cabaretiers, de Wet van Jaeggi, de troost van negers en de volautomatische zomerjurk.

Daarnaast bevat deze bundel vier miniromans: de sexy thriller Overspel, het even kritische als hilarische Makelen, de absurde maar waar gebeurde klucht Polen en nippels en de schrijnende relatieroman Nageslacht. De miniroman is een nieuw literair genre, toegesneden op de moderne, veeleisende lezer. Een miniroman heeft alles wat een gewone roman ook bevat: levensechte karakters, hartverscheurende dilemma�s spectaculaire ontwikkelingen en een verrassend slot. Dit alles in een boek dat u letterlijk in ��n avond uitleest.

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ