Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft in FantasyFan wekelijks een leestip.

- Beldaran [21-11-2003]Alice Borchardt: Zilverwolf

Voor deze week heb ik gekozen voor een prachtige historische Fantasy roman, die zich afspeelt in Rome ten tijde van Karel de Grote. Een mooi afgerond verhaal. Jammer is het wel, dat deze roman het in de verkoop niet goed heeft gedaan, waardoor een tweetal, bij deze roman behorende boeken, Night of the Wolf en de Wolf King, niet in vertaling zijn uitgebracht.

Zilverwolf� � Alice Borchardt � 1998

Regeane, een beeldschone jonge vrouw, wordt door haar bloedverwantschap met Karel de Grote een pion in de strijd om de macht. Het beangstigt haar dat er allerlei krachten tegen haar samenspannen, en ze verdedigt zich dan ook met hand en tand. Haar tegenstanders weten echter niet dat ze niet alleen heel intelligent is en over een grote innerlijke kracht beschikt, maar ook een aantal heel bijzondere eigenschappen van haar vader heeft ge�rfd. Ze heeft een geheugen dat duizenden jaren teruggaat en beschikt over zintuigen met bovennatuurlijke krachten. Bovendien kan ze van vrouw in wolf veranderen en daarmee een gedaanteverandering ondergaan van prooi tot jager�

Met Zilverwolf schreef Alice Borchardt, een lyrische, sensuele roman, rijk aan historische details en aan menselijke emoties, waarmee ze haar meesterproef heeft afgelegd.

Belangstelling, zie onderstaande link

http://www.deslegte.nl/boek.asp?boeknummer=111960&sid=430310536%2D35350 
Alice Borchardt: The Silver Wolf

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ