bol.com
Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


LEE, Jara

Schrijfnaam van Jan en Rache van der Lee
 

Bibliografie:

Romans

Eigen recht / Jara Lee Rechteloos / Jara Lee

EIGEN RECHT
2012, Leeuwarden: Elikser, 431pag., 22cm, ISBN 978-90-8954-504-6, 1e druk
In het zuiden van Frankrijk is een bende actief. François, Ylenia, Luciano en Thierry houden zich bezig met duistere zaakjes, die veel geld opbrengen. Gestuurd door een geheimzinnige opdrachtgever en gevoed met heel specifieke informatie, slaan zij meedogenloos hun slag. De operaties die ze uitvoeren vragen veel van hen en brengen ook spanningen binnen de groep. Maar tegelijkertijd ontstaat er een sfeer van liefde en vertrouwelijkheid.

RECHTELOOS
2013, Leeuwarden: Elikser, 423pag., 22cm, ISBN 978-90-8954-542-8, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Ylenia zit in een gesloten inrichting en is niet te hanteren. Totdat Simon zich met haar gaat bemoeien. Deze psycholoog met zijn ongebruikelijke methoden weet de harde schil die ze om zich heen heeft gebouwd te doorbreken. Zo is ze weer klaar voor de wereld, voor haar die van de misdaad. Samen met een nieuw team, de al wat oudere oud-politieman Gilles, de nog heel jonge en naïeve Thibaut, haar oude bekende en geliefde François en Rosa, een bikkelharde dame met een gevoelstemperatuur van -180m gaat ze opnieuw het bendeleven in. Intussen proberen Milou met haar kinderen en Brigitte, die beiden een geliefde verloren hebben, hun leven weer op te bouwen.

ECHO UIT HET VERLEDEN
2016, Leeuwarden: Elikser, 448pag., 22cm, ISBN 978-90-8954-871-9, 1e druk
omslagontwerp: Evelien Veenstra
Ilse voelde twee handen om haar keel. Het moest haar vader zijn, die ze papa moest noemen. Hij wilde vast weer vieze spelletjes met haar doen. Ze deed haar benen bij elkaar, schrok wakker en ze wilde gaan gillen. Maar de handen om haar keel hielden dat tegen. Ze begon te worstelen omdat ze ademnood had.
'Vervelend klein misbaksel,' siste Vigo in het Spaans. 'Ik ben geen klein jongetje, maar bijna twee keer zo zwaar als jij bent.' Hij verplaatste zijn handen om de nek van zijn belager een beetje zodat hij zijn keel dicht kon houden met slechts één hand.

Links

De website van de auteur

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ