Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft in FantasyFan en Ezzulia wekelijks een leestip.

- Beldaran [28-04-2006]

Voor vandaag, nu het derde en concluderende deel �Wit� 17 mei as zal verschijnen, het adembenemende tweede deel van de trilogie �De Cirkel�. Voor wie de tip van het eerste deel gemist heeft, zie http://www.ezzulia.nl/forum/viewtopic.php?t=819 �De Cirkel� is een hoogwaardige mix van reli Fantasy en een harde thriller.

�Rood� � Ted Dekker � 2005

Minder dan een maand geleden was Thomas Hunter nog een mislukte schrijver die koffie verkocht in een Java Hut in Denver. Nu wordt hij zich steeds meer bewust van zijn verantwoordelijkheid om in hero�sche pogingen twee werelden te redden. Hij komt tot de rampzalige ontdekking dat hij eraan meegewerkt heeft dat de dood in beide werelden is ontketend. Nu moet hij uitvinden hoe hij dit kwaad kan overwinnen en tegelijkertijd zijn grote liefde redden. Of hij nu vergadert met wereldleiders in de ene wereld of een kleine strijdgroep aanvoert in de woestijnen van de andere wereld � Thomas is vastbesloten om de geschiedenis van beide werkelijkheden te veranderen, of om alles op te offeren in zijn pogingen daartoe.

�Carlos Missirian staarde naar de Thomas Hunter. De man lag op zijn rug, naakt op zijn boxershort na, en de lakens lagen verkreukeld om hem heen. Ze waren doordrenkt van het zweet. Zweet en bloed. Bloed? Zo veel bloed, uitgesmeerd over de lakens, op sommige plekken opgedroogd en op andere plekken nog nat. Had de man in zijn slaap gebloed? Hij bloedde zelfs nog steeds. Dood? Carlos deed een stap dichterbij. Nee. De borstkas van Hunter ging regelmatig op en neer. Er zaten littekens op zijn borst en buik die Carlos zich niet kon herinneren, maar hij zag geen enkel teken van de kogels waarvan Carlos zeker wist dat hij ze de afgelopen week door deze zelfde man heen gejaagd had. Hij bracht zijn wapen omhoog naar Hunters slaap en spande zijn vinger om de trekker.�

Meer weten http://www.teddekker.com/

 

Rood / Ted Dekker

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ