Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft in FantasyFan en Ezzulia wekelijks een leestip.

- Beldaran [15-07-2005]

Voor vandaag een eerste deel van een trilogie, een combinatie van een thriller en een Fantasy. De uitgever van het origineel, was dermate onder de indruk van het manuscript dat deze trilogie in 12 maanden tijd werd uitgegeven. De volgende twee delen Rood en Wit staan gepland voor het komende na- en voorjaar.

�Rachelle staarde naar het bebloede lichaam, verbijsterd door wat ze zag. Ze kon zich niet herinneren ooit zoiets vreselijks te hebben gezien! Ze haastte zich naar hen toe en haar rode tuniek ruiste om haar benen. �Wat�wat is het?� Een man, natuurlijk. Dat zag ze aan de spieren van zijn rug en zijn benen. Hij lag op zijn buik, zijn hoofd naar haar toe gekeerd, ��n bloederige massa. �Wie is het?�. De Roush, Michael en Gabil, wisselde een blik. �Dat weten we niet,� zei Michal. �Zeker weten, deze komt uit een van de andere dorpen.� Rachelle stond stil en dacht na. Zijn ene arm lag onder een vreemde hoek, glad afgebroken onder de elleboog. Er borrelde medelijden in haar op. �Och, lieve help. � Ze liet zich naast zijn schouder op haar knie�n zakken. �Hoe heeft zoiets ooit kunnen gebeuren?� �De vleermuizen. Ik heb hem uit het zwarte bos geleid,� zei Michal. Ze schrok. �De vleermuizen?�Is hij in het zwarte bos geweest?��Ja, maar hij heeft niet van het water gedronken,� zei Michal�

De Cirkel� boek 1 �Zwart�Ted Dekker � 2005

2010. Een terroristische aanslag met een dodelijk virus wordt werkelijkheid. In een week tijd zullen vier miljard mensen drager zijn van het dodelijkste virus uit de geschiedenis van de mensheid. Er is geen vaccin, geen antivirus. De enige hoop die de wereld heeft, is Thomas Hunter. Als Thomas in Denver voor een aantal belagers vlucht, ziet hij ternauwernood kans te ontsnappen naar het dak van een gebouw. Dan wordt hij getroffen door een stille kogel� en de wereld om hem heen wordt zwart. Vanuit dat duister komt de verbluffende werkelijkheid van een andere wereld tevoorschijn, een wereld waar het kwaad in bedwang wordt gehouden. Een wereld waar Thomas verliefd is op een mooie vrouw. En dan herinnert hij zich de droom over de achtervolging, wanneer hij merkt dat hij een bloederige hoofdwond heeft.
Waar eindigt de droom en waar de werkelijkheid? Elke keer dat hij in de ene wereld in slaap valt, wordt hij wakker in de andere. En beide werelden lijken af te stevenen op een enorme catastrofe. Thomas wordt gedwongen tot het uiterste te gaan � en verder, tot voorbij de grenzen van tijd en ruimte. Sommige mensen zeggen dat het lot van de wereld afhangt van elke keuze die we maken. En nu hangt het lot van de wereld af van de keuzes van ��n man.

 

Zwart / Ted Dekker

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ