Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [14-11-2014]

Na het lezen van ‘Zustermoord’, voor mij het eerste boek van Tess Gerritsen, ben ik meteen het net opgegaan om naar meer werk van haar te kijken.

Tess Gerritsen – ‘Zustermoord - 2011

Flaptekst: Dokter Maura Isles ziet door haar werk als patholoog-anatoom meer lijken dan haar lief is.
Maar nooit eerder bood het slachtoffer van een gewelddadige moord zo'n angstaanjagende aanblik als deze keer. Daar komt tot verbijstering van haar en rechercheur Jane Rizzoli bij dat de vrouw die voor Maura's huis is doodgeschoten en die nu op de autopsietafel ligt, het evenbeeld is van Maura.
Op zoek naar antwoorden gaat Maura naar een kustplaatsje in Maine waar al jaren een onbekende moordenaar rondwaart. Om hem te stoppen moet Maura in contact komen met haar moeder, die ze nooit heeft gekend en die nu misschien plannen beraamt om haar van het leven te beroven?

‘De klap kwam zo hard aan dat ze neerviel. Ze bleef op haar knieën zitten. Ze zag zwarte vlekken en haar ledematen voelden verdoofd aan. Ze voelde geen pijn, was zich alleen maar bewust van ongeloof over het feit dat hij haar had neergeslagen. Ze begon te kruipen, maar kon niet zien waar ze naar toe kroop. Opeens greep hij haar enkels en trok haar achteruit. Haar gezicht schraapte over de grond toen hij haar aan haar voeten meesleepte. Ze probeerde zich los te schoppen, probeerde te gillen, maar haar mond vulde zich met aarde en twijgen toen hij haar naar het gat sleurde.’

Zie ook http://www.tessgerritsen.com/

  

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ