Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft op Ezzulia en Pure Fantasy wekelijks een leestip.

- Beldaran [18-02-2011]


In de keuze van vandaag, kom je naast helden, ook schurken tegen, fictieve en historische personages, daarnaast wordt de lezer(es) geconfronteerd met liefde, misleiding, spanning en raadsels en “ de ongelooflijke ervaring van tijdreizen”.

De Kaart van de Tijd’ – Félix J. Palma – 2011

De ongelooflijke ervaring van tijdreizen

Londen, 1896. Verbazingwekkende uitvindingen hebben de wereld ervan overtuigd dat de wetenschap het onmogelijke kan bereiken. Het bewijs daarvan is de nieuwe Time Travel Company, die iemand kan laten reizen in de tijd. Claire Haggerty maakt er dankbaar gebruik van en reist van de negentiende naar de twintigste eeuw, waar ze een tijdloos liefdesavontuur beleeft met een man van de toekomst.
Andrew Harrington wil juist naar het verleden reizen, naar 1888, om zijn geliefde te redden. Maar voor sommigen betekent tijdreizen gevaar…

Een boeiende, uitstekend geschreven roman, die in drie verhaallijnen met het idee van tijd speelt en de lezer voortdurend voor subplots, verrassingen en raadsels stelt – tot de mooie ontknoping aan het eind.

‘Wees welkom, geëerde lezer, en duik onder in de bladzijde van dit opwindende boek, waar u avonturen zult vinden waarvan u nooit had durven dromen!

Andrew Harrinton was liever meer dan één dood gestorven als hij daardoor niet had hoeven kiezen uit de vele pistolen die zijn vader in de vitrines in de salon bewaarde. Een juiste keuze maken was nooit zijn sterkste punt geweest. Op de keper beschouwd was zijn bestaan een opeenstapelingen van verkeerde beslissingen, waarvan de laatste haar lange schaduw over de toekomst dreigde te werpen. Maar met dat weinig voorbeeldige leven vol stommiteiten was het nu afgelopen. Ditmaal meende hij de juiste keuze te hebben gemaakt:hij had ervoor gekozen helemaal niet meer te kiezen. In de toekomst maakte hij geen fouten meer,want er was voor het geen toekomst. Die zou hij uitwissen door een van de wapens tegen zijn slaap te zetten. Een andere uitweg zag hij niet: alleen door de toekomst te vernietigen kon hij afrekenen met het verleden.’

Zie ook http://www.felixjpalma.es/ 

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ