Homepage: Nieuws: Beldaran's Leestips

 

Beldaran's Leestips

Beldaran geeft in FantasyFan wekelijks een leestip.

- Beldaran [29-04-2004]De Demonenkoningin / Geoffrey Huntington

Aangezien het morgen Koninginnedag is, heb ik voor vandaag gekozen voor een koninklijk verhaal�

De Demonenkoningin� � boek 2 van �Schaduwland� � Geoffrey Huntington � 2003

Dave woont alweer een paar maanden in het Huis met de Raven. Een groot herenhuis, gebouwd op een Hellegat. De raven hebben zich weer op en rond het huis genesteld en helpen Dave als hij aangevallen wordt door vliegende demonen. Maar waar komt Dave terecht als jij de Trap in Tijd afrent? En welk onheil wacht hem daar? Dave maakt zich erg zorgen over het visioen dat hij kreeg, waarin hij al zijn vrienden dood in een poel bloed zag liggen. Kan hij ze nog redden? En zal hij sterk genoeg zijn om de Demonenkoningin te verslaan?

�Nee!� schreeuwt Dave en hij draait zich om en rent door de gang naar de bibliotheek, weg van de deur naar de oostelijke vleugel. Ik lok ze bij Cecile en de anderen vandaan, denkt Dave. Ze willen mij! Inderdaad volgen de beesten en Daves angst groeit. Er is geen uitweg! Anna en Marcus zijn misschien al dood. D.J. ook. En Cecile� Hij hoort haar gillen.

Dit tweede deel, het vervolg van �Het Huis met de Raven� (leestip dd 19 nov jl) is onweerlegbaar spannend en is zo mogelijk nog verrassender. En het heeft een epiloog om van te watertanden.


Voor meer info zie: www.ravenscliff.com 

 

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ