Homepage: Naslag: Auteursregister: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


GREENEWAY, Peter Van

Groot-BrittanniŽ, 1929-
 

Bibliografie:

Romans

1975 - DE ATOOMBOM IS GEVALLEN
1969, Utrecht: Het Spectrum, Prisma 1160,
vert.van: The Crusified City (1962), vert.door: G. Seuters-Ellis

HET EVANGELIE VAN JUDAS
1977, Utrecht: A.W. Bruna, Zwarte Beertjes 1746, 235pag., 18cm, ISBN 90-229-1746-0,
vert.van: Judas! (1972), vert.door: Koert de Haan

 

De Boekenplank : voor de liefhebber van het spannende boek
Nieuws  Naslag  TeKoop  Contact  Zoeken
Verantwoording  in English  FAQ